SERVİSLER

Kısmet açma

kısmet açma, bereket duası, kısmet büyüsü

Kısmet duası


Bereket duası, Kısmeti kapalı olanların yapması gerekenler.

İşlerinde başarılı olmak Kısmetinin bahtının şansının açılması ve bütün hastalıklardan da Allah'ın izniyle şifa bulmak için, ihlâs suresinin su sekizli hatemini misk, zaferan ve gülsuyu ile Perşembe günü birinci saat olan müşteri saatinde yaz ve üzerinde devamlı taşı. Eğer yazmanız mümkün değilse bilen bir kişiye yazdırılabilir. fal bakma sitemizde sizler için daha detaylı bilgi verelim.

Bu okumalar ve uygulamalar çok önemlidir hiçbir sitede bu terkipleri ve uygulamayı bulamazsınız başka sitelerde burada anlattıklarımızı görürseniz bilinki bu siteden alıntıdır. Ayrıca Kısmetinin Talihinin Bahtının açılmasını isteyenler İşleri bağlı işlerinde bereketi olmayanlar şu işimde keşke olsun diyenler ama işleri hep yarım kalanlar iş yerinde ve dükkanlarında bereket sıkıntısı yaşayanlar işte sizler için geçerli ve defalarca tecrübe edilmiş bir uygulama, kısmet açma bereket duaları vefk azametleri.

kısmet açma duaları, kısmet açtırma, rızık, baht açma Yan taraftaki ufak vefk bir kağıda aynı şekilde çizilir. Misk safran ile yazılırsa daha iyi olur ve Mümkünse Mutlaka yap çok tesir eder 500 adet nohut al önüne bir boş kase koy birde su dolu kase ve nohutları say tam 500 adet olacak abdest al namaz kıl Allah rızası için Kısmetinin Talihinin Bahtının Açılması niyetiyle dua et. ve bitince bir nohut al eline besmele çek ihlas süresini oku boş olan kaba teker teker ihlas süresini oku koy ve hepsi bitince su dolu olan kaba nohutları topluca dök ve o yapmış olduğunuz vefkide içine koyup bir gece bekletin ve ertesi gün içindeki vefki alın nohutlarla su dolu kabı tepenizden aşağıya dökün ve havlu ile kurulanmadan yeni alınmış içli dışlı giysiler olmalı giy ve banyodan çık. Ve sonra nohutları topla suya denize bırak sizler için tavsiye ettiğimiz bu uygulamalar falbakma.com özel bilgilerdir. Kopyalanması veya başka sitelerde kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.






Kısmet Açılması İstediğine nail olmak için

İstedigin her türlü murada matluba nail olmak istersen istediğin şeyin hemen olmasını dilersen, Sabah, ögle, ikindi ve akşam namazından sonra 18 defa, yatsı namazından sonra 28 defa olmak üzere Fatiha suresini makamsız ve yanlışsız olarak okuyup, şu duayıda 3 defa oku.
Bismillahirrahmanirrahim. Ve sallallâhü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim. Yâ tebernâ ganâ kefâ bernedâyi huddâyi yûhan zâlikallâhi rabbil âlemîn. Allâhümme innî eselüke bi sûretil fâtihati ve bi sirrillezî intavet aleyhi sûretil fâtihati en tüsallî ve tüsellime alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve en tefal lî kezâ ve kezâ Ve sallallâhü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.

kahve falı
tarot falı